Pages

ME

Alhamdulillah, Im just a simple 'ummi' whom most of the time is always 'nikoniko' to my prince and princess...
Alhamdulillah, Im just a simple 'isteri' to a loving 'suami' ...
Alhamdulillah, Im just 'insan kerdil dibumi' ALLAH ....



Wednesday, May 6, 2015

~MeLePAs rINdu~


Assalamualaikum...

Baru2 ni cuti Labor Day + Wesak Day, ata ngan mak ngan nana berpeluang jalan2 datang KL sebab kantin cuti panjang.. asalnya ata nk melawat besan (parents Ari) di Melaka tapi tak jadi.. so lepak2 KL ngan along and diknor sefamily..sambil2 melawat/menziarah sedara-mara yg mana berkesempatan :)

Kebetulan lak kita sekeluarga (famili sebelah teluk intan) dh plan buat kenduri weekend tu, so bolehla join tok and tata kat KL.. :( however, ayah dengan baik hatinya setuju balik awal dari Teluk Intan satu hari.. so that sempat jugak kita spend satu hari Isnin tu bersama tok ngan tata.... Alhamdulillah.... thanks sangat2x.. mmg ummi dh rindu sangat2.. terasa cam dh lama tak jumpa..maybe emosi je kot sebab dh sarat2 menunggu hari ni... emotional lebih skit kot.. :P

Ummi + Tata

Ummi+Ameer+Tata

Tokyam+Tata+Ummi+Ayah+Maksu Nana
Husna+Azeem

Aina+Husna+Azeem
Ameer

Semoga kita dapat berjumpa lagi ye mak ata... maaf tak dpt balik penang sarat2 ni .. dh tak larat travel jauh sgt lama2.. apatah lagi kalau nk menempah jem yg aduhai tak tau la nk dijangka...

maaf terbalik pulak rasanya parents yg dtg melawat anak2 kat KL, namun mak ata amat memahami keadaan anak2 masing2 camna... thanks sangat2.. love you all ^ ^


Wassalam,


Tuesday, May 5, 2015

SurPRisE !!

Assalamualaikum,

"Huhu.. ada something utk awak.. muaahh"
"Opps.. Apa tu?? birthday sy lambat lagi..."
"Saje nak bagi awak hadiah.."
"Harap2 awak suka lah.."
"Wahhh.. Xsabar ni..."

ni lah conversation yg tak disangka2 atr ummi ngan ayah petang semalam... tetiba je ayah ni... ummi mmg takleh nk teka apa sebenarnya isi dlm beg kertas kilat biru tu.. (beg kertas pun dh cantik ^ ^)
berbunga2 pulak rasa hati tetiba ayah surprise2 gini.. hihihihi..

Bila ayah dh datang fetch ummi kat opis, TARAAAAAAA...... inilah dia surprisenya!!

--> Big Blue Purse!! :D


yg coklat bunga2 tu yg currently ummi tgh guna, i like those kind of purse, senang nk bawak turun cafe or kedai tak gaduh nk bawak handbag bagai.. (I am quite a simple person, good to you kan ayah?? hehheh )

actually yg coklat tu pun ayah yg hadiahkan dulu... ;) masih elok and boleh guna lagi... but saja nk mencuba yg jenis besar and panjang pulak.. konon2 nk masukkan duit tanpa lipat and any voucher cam jusco ke parkson ke... hahhhaha... 

so ni testing2 je dulu.. kalau berjaya bleh continue guna jenis baru ni (i like the corak n colour too) .. kalau tak berjaya, will definitely guna semula jenis kontot yg cam coklat bunga2 tu... :P


Thank you for the unexpected gift from my beloved ♡♡
Dh upgrade mengikut keperluan.. Hehehe.. 
You really know what I am comfort to... 
Lets try for this one yg lebih spacious so that duit x terlipat2 lagi.. Hehehe




      Wassalam,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...