Pages

ME

Alhamdulillah, Im just a simple 'ummi' whom most of the time is always 'nikoniko' to my prince and princess...
Alhamdulillah, Im just a simple 'isteri' to a loving 'suami' ...
Alhamdulillah, Im just 'insan kerdil dibumi' ALLAH ....



Wednesday, March 18, 2015

ConGRaTEs AyAH!!~~

Assalamualaikum....

Yatto!! Akhirnya!! Impian ayah utk mendapatkan NEW CAR termakbul!!
Alhamdulillah... rezeki dr Ilahi.... :)

Setelah berkira2 dr segala aspek such as komitmen bulanan... penggunaan minyak harian.. etc selama setahun kot... (ke lebih?) dan sambil2 menunggu giliran no.plate"AJY"
Alhamdulillah akhirnya berjaya jugak ayah grab the chance utk be a part of PERODUA family... hehheh..

Jeng Jeng Jeng... memperkenalkan 'ahli baru' keluarga kami.... Perodua AXIA dengan berplatekan AJY (sempena nama timang-timangan ayah >> AJOY) ^ ^

Kami anak beranak tumpang gembira utk ayah....\(^ ^ )/ yeah~~~


 

Nak di jadikan cerita, hari yg nk g amik AXIA apple hijau yg comel ni , MYVI oren lak pancit tayar.... alahaii siann ayah.. dh la tengah2 panas terik kena jet keta bagai tukarkan tayar spare buat sementara... Thank you Ayah !! you are our HERO ^ ^ 

Jangan nak merajuk sangat lah ye MYVI ye... hihihi...maybe merajuk sebab tadi kat showroom Ummi dok ushar2 ALZA baru... hohohooh.. manalah tau kan.. kot kot ada rezeki nk keta tambah bonet ke... ;)

p/s: CRV pun jangan nk merajuk ye... kami tetap sayang CRV yg banyak berjasa..


Semoga harta harta pinjaman dunia sementara ni digunakan sebaik mungkin diatas landasan yg diredhai Ilahi.. amin~



     Wassalam,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...